Vragen of direct huren? Bel vrijblijvend: 020 - 303 10 90

Verhuislift huren Alkmaar

Staat u op het punt om te verhuizen en moet u hiervoor een verhuislift huren in Alkmaar? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar met onze verhuislift in en rondom Alkmaar. Wanneer u onze verhuislift huurt zal deze worden bemand met een ervaren verhuislift bestuurder, zodat alle spullen die u wilt verhuizen veilig en zonder schade in of uit uw huis worden gehaald.

Tarieven verhuislift huren Alkmaar

Wij begrijpen dat u van tevoren wilt weten hoeveel het kost om een verhuislift te huren in Alkmaar of omstreken. Dit begrijpen wij als verhuisliften verhuur bedrijf maar al te goed en geven u dan ook graag een overzicht van wat het kost om een verhuislift bij ons te huren in regio Alkmaar inclusief operator:

  • Ma t/m vr 07:00 – 18:00 al v.a. € 98,- voor 1 uur
  • Ma t/m vrijdag vanaf 18:00 al v.a. € 122,50 voor 1 uur
  • Zaterdag al v.a. € 147,00 voor 1 uur
  • Zondag al v.a. € 147,00 voor 1 uur

Waarvoor kunt u een verhuislift huren?

Onze verhuisliften zijn voorzien van een speciaal plateau op een lift welke op en neer kan bewegen. Het maximale draaggewicht van onze verhuislift is … kg en de mechanische arm van de verhuislift kan uitstrekken tot maar liefst de 7e verdieping. Bijna niemand woont dus voor onze verhuislift te hoog. Wij hebben voor diverse klanten in Alkmaar onder andere de volgende spullen helpen te verhuizen:

Hoe gaat het huren van een verhuislift in zijn gang

Allereerst kunt u contact met ons opnemen om een verhuislift in Alkmaar te huren door ons te bellen, te mailen naar info@verhuislift-huren-amsterdam.nl of via ons online aanmeldformulier een verhuislift te reserveren. Nadat wij hebben gekeken of wij voor de desbetreffende datum en tijd een beschikbare verhuislift + operator hebben plannen wij voor u een afspraak in om langs te komen met onze verhuislift in Alkmaar. Vooraf hoeft u niets te betalen, dit gebeurd allemaal achteraf!

Ervaring van klanten in Alkmaar

Door de jaren heen hebben wij als verhuislift verhuur bedrijf in Alkmaar veel klanten geholpen met verhuizen. Om u een beeld te geven van onze tevreden klanten hebben wij hier een 4-tal klanten reviews voor u verzameld. Zoals u ziet is uw inventaris bij ons in goede handen!

“Wij hebben vorige maand onze piano laten verhuizen in hartje Alkmaar door verhuislift-huren-amsterdam.nl en kunnen niet anders zeggen dat wij super naar tevredenheid zijn geholpen. De piano is doormiddel van de verhuislift operator van de 3e verdieping naar de straat verplaatst. Goed ingepakt tegen stoten is alles volgens plan verlopen en staat de piano nu veilig in ons nieuwe huis.”

“Na lang zoeken op internet kwamen wij terecht bij verhuislift-huren-amsterdam.nl voor de verhuur van een verhuislift in Alkmaar. Wij wonen zelf niet in Den Haag, maar net daarbuiten. Dit was geen probleem en konden snel een afspraak inplannen. Wij hebben onze gehele inboedel snel en zonder schade weten te verhuizen door een zeer kundige verhuislift operator. Echt een aanrader!”

“Onze winkel bestaat uit 2 verdiepingen in het centrum van Alkmaar. Om onze winkel meer uitstraling te geven hebben wij een mooie kast gekocht welke dmv een verhuislift omhoog moest worden verplaatst. De verhuislift was groot en sterk genoeg om onze antieke kast in hartje Den Haag naar de 2e verdieping te verhuizen.”

“Allereerst onze complimenten voor Huurverhuislift voor de perfecte service. Zeer vriendelijk geholpen en je merkt aan alles dat ze ervaring hebben met het verhuizen van spullen. Wij zijn zelf op leeftijd en kunnen niet zelf sjouwen met al onze spullen via het trapgat. Het huren van een verhuislift heeft ons veel moeite en tijd gescheeld. Kortom het is het geld echt waard.”

Ons werkgebied in Alkmaar

Uiteraard kunnen wij u op meer plaatsen helpen aan een verhuislift dan alleen Alkmaar. Zo zijn wij ook in te zetten rondom Alkmaar, zodat u zonder zorgen uw spullen met onze verhuislift kunt verplaatsen. U kunt onze verhuislift ook huren als u in de plaatsen Heerhugowaard, Castricum, Heiloo, Bergen of Schoorl woont.