Vragen of direct huren? Bel vrijblijvend: 020 - 303 10 90

Verhuizen in Amsterdam

Verhuizing van uw inboedel in Amsterdam

Over het algemeen heeft een inboedel vaak 3 á 4 grote meubels welke lastig zijn om te verplaatsen. In Amsterdam zijn de trapgangen vaak erg smal en maken vreemde / krappe bochten. Om een groot meubel hierlangs te verplaatsen is vaak gewoonweg onmogelijk. Voor al het groot meubilair raden wij daarom altijd aan om een verhuislift in Amsterdam te huren.

Object door het raam verplaatsen

Omdat de trap vaak geen mogelijkheid is gaan veel grote objecten bij een verhuizing door het raam. Met een verhuislift wordt er een lange ladder naar het raam geschoven waarop de grote objecten worden gelegd. Bij een verhuizing weten wij dat het om spullen gaan die niet mogen beschadigen. Juist daarom gaat dit bij ons met extra zorg en aandacht. Met de jarenlange ervaring die wij hebben met verhuizingen in Amsterdam zijn wij de perfecte partij om groot meubilair voor u te verplaatsen met onze verhuislift.

Uw spullen veilig op het transport krijgen

Wij hebben veel ervaring met particuliere verhuizingen en begrijpen daarom heel goed dat uw inboedel veilig moet worden getransporteerd. Zoals aangegeven zorgen wij er met onze verhuislift in Amsterdam voor dat al het meubilair goed beschermd wordt verplaatst.